Traži: 
Jun 10, 2010

Pridružite nam se i učestvujte u Firefox Cup-u!

Svjetsko prvenstvo samo što nije počelo! Za koga ćete navijati na svjetkom prvenstvu? Čije ćete zastave i šalove nositi za vrijeme najvećeg takmičenja na svijetu? U čije boje zastave ćete ofarbati Vaše lice?
Za sve one koje žele izraziti svoj navijački stav, postoji još jedan način da se izjasne koju reprezentaciju će podržavati na prvenstvu.

Jednostavno rečeno, obucite Vaš Firefox u dres tima za koji navijate! Sa Firefox Cup Personama možete obojiti Firefox u boje bilo koje od 32 reprezentacije koje učestvuju na svjetskom prevenstvu.

Pri tome, možete učestvovati u takmičenju za Firefox Cup! Nosivši jednu od Firefox Cup Persona, postat ćete jedan od navijača reprezentacije čiju ste personu skinuli. Reprezentacija sa najviše navijača, osvojit ce Firefox Cup.

Pobjednici će biti objavljeni u sljedećim datumima:
  • Prvi krug : 16. Juni
  • Drugi krug: 23. Juni
  • Treći krug: 30. juni
  • Četvrti krug: 07. Juli
  • Ukupni pobjednik (reprezentacija sa najviše navijača) : 14. Juli
Ako želite znati ko je najbolji strijelac, čitati aktuelne novosti sa svjetskog prvenstva, onda možete instalirati FootieFox add-on. Bez obzira gdje se nalazite i u kojoj ste vremenskoj zoni, imat ćete pristup svim informacija koje su vezane za Vašu reprezentaciju i svjetsko prvenstvo koje se održava u Africi. Više informacija možete pronaći na sljedećim linkovima: